Beste stedet å kjøpe diamantring

Beste stedet å kjøpe diamantring

En diamantring er en investering. Derfor er det så viktig å investere i sann kvalitet. Hvis du er interessert i å finne en ring som er godt laget, med en diamant av høy kvalitet og en rettferdig prislapp, så vil du finne at mange nettbutikker gir eksepsjonelle alternativer som har alle de riktige funksjonene.

For eksempel tilbyr en norsk gullsmed, gullsmed1.com, eksepsjonelle diamantringer som tilbyr den perfekte blandingen av fasjonable designelementer, ypperlig håndverk og konkurransedyktige priser. Hvis du vil finne de beste prisene på diamantringer, besøk denne nettsiden og utforsk diamantringene. Det er ikke den eneste gullsmed nettsiden, men det skiller seg ut ved å tilby de beste prisene.

Hva skal du se etter i diamantring

diamantring

Først vil du ha en kvalitet diamant, spesielt hvis du skal til en kabal. Diamanten bør ikke ha noen feil (inneslutninger og okklusjoner) som er synlige for det blotte øye. Diamanter er klassifisert, vanligvis i henhold til GIA (Gemological Institute of America) standarder, og det er lurt å velge en VS1 eller VS2-diamant, da begge disse diamantkarakterene er «øyeffektive», noe som betyr at feilene deres ikke kan ses uten forstørrelse. Feil vil bare være synlige ved høy forstørrelse.

Mens det er mulig å betale mye mer for en feilfri diamant, som er gradert, FL, trenger du ikke. Kun en ekspert vil kunne fortelle forskjellen mellom en veldig dyr FL-diamant og en diamant av VS1 eller VS2-klasse!

Hvilket kutt er riktig for deg?

diamantring kutt

Tenk også på kutt. Et rundt kutt er noe de fleste kvinner vil ha! Andre fine valg inkluderer Emerald kutt og Princess kutt. Hvis du vil ha noe mer unikt, gå for en Marquise eller en annen, finere kutt. Pute kutt er også trendy valg. En diamant kutt skal graderes «veldig bra» eller «utmerket». I tilfelle av mer avanserte kutt, for eksempel Marquise, kan en «god» kuttet vurdering være tilstrekkelig, da fancy cut vil skjule noen ufullkommenheter.

Nå, tenk på størrelsen på diamanten i ringen din. De fleste gullsmedene vil gi deg valg, så du vil kunne tilpasse en diamantring ved å velge riktig størrelse på edelstenen. Alt over en halv karat skal skille seg pent ut. Naturligvis, jo større diamant, jo mer må du betale. Det er Halo innstillinger som har mindre senter stein omgitt av mindre diamanter. De er ofte økonomisk bra valg, da de virker store og lyse, men har vanligvis ikke store kabinettcentre.

Hvis du vil ha stor innvirkning på mindre budsjett, kan du tenke på en Halo-innstilling. Det er et moderne alternativ som mange diamantring kjøpere setter pris på.

Nå som du vet om det beste stedet å kjøpe en diamantring på nettet – gullsmed1.com, hvorfor ikke begynne å skikke allerede i dag?

0 Comments

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*